

Vol. 40/No. 7

## AGENDA FOR THE FACULTY SENATE MEETING

Wooten Hall, Room 322 April 8, 2015

Faculty Senate Meetings Are Open to All Members of the University Community

Time Discussion Begins	Time Allotted		
2:00	2 minutes	l.	Welcome and Introductions
2:02	3 minutes	II.	Approval of Minutes (March 11, 2015) [Vote]
2:05	30 minutes	III.	<ul> <li>Faculty Senate Discussion</li> <li>How will merit be handled next year?</li> <li>How will equity and merit be addressed in next year's funding?</li> <li>How is equity being defined?</li> <li>Honoring contracts for teaching and online courses.</li> <li>Transparency and turnover in the administration</li> </ul>
2:35	30 minutes	IV.	Provost Finley Graves
3:05	20 minutes	V.	<ul> <li>Policy Review Committee Update (V. Barbara Bush)</li> <li>15.0 Faculty Review, Tenure and Promotion (First Reading)</li> <li>15.1.28 Orientation, Supervision, and Evaluation of Academic Assistants (First Reading)</li> <li>15.1.30 Use of Academic Assistants in Large Classes (First Reading)</li> </ul>
3:25	10 minutes	VI.	Policy Review Update (William Moen)
3:35	10 minutes	VII.	Elections Committee Report (Adam Chamberlin)
3:45	5 minutes	VIII.	Committee on Committees Update (Audhesh Paswan and Laura Waugh) [Vote]
3:50	5 minutes	IX.	UUCC Report (Sian Brannon) [Vote]
3:55	5 minutes	Χ.	Committee of the Whole
4:00		XI.	Adjournment