

FACULTY SENATE MEETING AGENDA

University Union, Room 332 November 14, 2018

Time Discussion <u>Begins</u>	<u>Time</u> <u>Allotted</u>		
2:00	2 minutes	l.	Welcome and Introductions New Senators
2:02	3 minutes	II.	Approval of Minutes (October 10, 2018) [vote]
2:05	40 minutes	III.	Faculty Discussion (President Neal Smatresk / Provost Jennifer Cowley) Graduate SPOT scores and syllabi Update about advocate program for solving faculty disputes
2:45	5 minutes	IV.	Introduction of Chief Compliance Officer (Clay Simmons)
2:50	5 minutes	V.	Introduction of Vice President for Digital Strategy and Innovation (Adam Fein)
2:55	10 minutes	VI.	Policy Oversight Committee Updates (Adam Chamberlin / Terri Day) [vote] Second Read 06.034 Awarding Posthumous Degrees 06.013 Conferring of Emeritus Status
3:05	10 minutes		 Committee on Committees Update (Denise Catalano) Written report from committee Chair, Jodi Philbrick Standing Committee vacancies [vote] Administrative Committee vacancies [vote]
3:15	10 minutes		 Executive Committee Update (Denise Catalano) Extension of terms of Ad Hoc Faculty Grievance Committee members [vote] Ongoing Faculty Grievance Policy discussion
3:25	5 minutes		University Elections Committee update (Srinivasan Srivilliputhur)
3:30	5 minutes		Other Standing Committees Updates [vote] UUCC Report/Minutes (Julie Leventhal / Jaymee Haefner) Graduate Council Minutes (Denise Catalano)
3:35	10 minutes		Old Business
3:45	10 minutes		New Business
3:55	5 minutes		Comments for the Good of the Order
4:00			Adjournment