

FACULTY SENATE MEETING AGENDA University Union, Room 332

September 12, 2018

Time Discussion <u>Begins</u>	Time Allotted		
2:00	10 minutes	I.	Welcome and IntroductionsApprove Temporary Senator nominees [vote]New Senators
2:10	5 minutes	II.	Approval of Minutes (May 9, 2018 and June 13, 2018) [vote]
2:15	50 minutes	III.	 Faculty Discussion (President Neal Smatresk / Provost Jennifer Cowley) Update concerning the office of the Ombudsperson Wintermester information Administrator evaluations relative to performance improvement Culture of retention Updates concerning administrator searches
3:05	10 minutes	IV.	 Policy Oversight Committee Updates (V. Barbara Bush / Terri Day) First Read 06.050 Photocopying for Classroom Research and Library Use [for deletion] 06.039 Student Attendance and Authorized Absences
3:15	15 minutes	V.	 Committee on Committees Update (Jodi Philbrick) [vote] Caucus to fill Committee on Committees and Executive Committee vacancies Additional Standing Committee Vacancies Administrative Committee Vacancies
3:30	5 minutes	VI.	 Confirmation of Executive Committee actions (Denise Catalano) [vote] Dissemination of spring 2018 administrator evaluation results
3:35	5 minutes	VII.	Other Standing Committees Updates [vote] UUCC Report/Minutes (Julie Leventhal / Jaymee Haefner) Graduate Council Minutes (May, June, July 2018)
3:40	10 minutes	VIII.	New Business
3:50	5 minutes	IX.	Old Business
3:55	5 minutes	Х.	Comments for the Good of the Order
4:00		XI.	Adjournment