

FACULTY SENATE MEETING AGENDA ZOOM Meeting 2:00 p.m.

April 8, 2020

Time Discussion <u>Begins</u>	<u>Time</u> <u>Allotted</u>		
2:00	3 minutes	I.	Welcome and introductions
2:05	2 minutes	II.	Approval of minutes (March 18, 2020) [vote]
2:05	45 minutes	III.	Faculty discussion (President Neal Smatresk / Provost Jennifer Cowley) A high-level overview of where we are now Budgetary updates Pass/Fail discussion Summer session COVID time reporting
2:50	10 minutes	IV.	Faculty Policy Oversight Committee (V. Barbara Bush / Elizabeth Oldmixon) Second Read [vote] 06.013 Emeritus Status 06.036 Joint Faculty Appointments First Read 06.037 Course and Curriculum Development 06.028 Graduation with Honors 06.019 Financial Exigency 06.040 Grade Appeals
3:00	5 minutes	V.	Other Standing Committees Updates University Undergraduate Curriculum Committee report/minutes (Julie Leventhal / Jaymee Haefner) Graduate Council minutes (Dale Yeatts)
3:05	5 minutes	VI.	Committee on Committees (William Cherry) Standing committee vacancies Administrative committee vacancies
3:10	5 minutes	VII.	Evaluation of University Administrators Committee (Rose Baker)
3:15	5 minutes	VIII.	Executive Committee (Kevin Yanowski) Resolution concerning pass/fail
3:20	15 minutes	IX.	Ad Hoc Nominating Committee (Kevin Yanowski) [vote]

3:35	10 minutes	Χ.	New Business
3:45	10 minutes	XI.	Old Business
3:55	5 minutes	XII.	 Comments for the Good of the Order Senators going on leave in fall need to inform the office/ask senator group to nominate a temporary senator replacement for the term Student awards recipients
4:00		XIII.	Adjournment