

FACULTY SENATE MEETING AGENDA

University Union, Room 332 December 14, 2016

Faculty Senate Meetings Are Open to All Members of the University Community

Time Discussion Begins	<u>Time</u> <u>Allotted</u>		
2:00	10 minutes	l.	Welcome and Introductions
2:10	5 minutes	II.	Approval of Minutes (November 9, 2016) [Vote]
2:15	35 minutes	III.	Faculty Discussion/Feedback
			President Smatresk and Provost Graves
2:50	5 minutes	IV.	Policy Review Update (Terri Day, Susan Smith)
2:55	10 minutes	V.	Committee on Committees Report (V. Barbara Bush) [Vote]
			Standing Committee VacanciesAdministrative Committee Vacancies
3:05	5 minutes	VI.	Elections Committee Report (Adam Chamberlin)
3:10	10 minutes	VII.	Confirmation of Executive Committee Actions (V. Barbara Bush) [Vote]
			Graduate Council ProceduresEvaluation of Administrators
3:20	5 minutes	VIII.	Standing Committee Reports [Vote]
			Budget Committee
3:25	5 minutes	IX.	UUCC Report/Minutes (Wendy Watson/Jaymee Haefner) [Vote]
3:30	10 minutes	X.	New Business
3:40	15 minutes	XI.	Classroom Space (James Conover)
0.40	10 minutes	Λι.	Old Business
3:55	5 minutes	XII.	Parking Update (Geary Robinson)
			Comments for the Good of the Oder
4:00		XIII.	Adjournment