

## **FACULTY SENATE MEETING AGENDA**

University Union, Room 332 November 9, 2016

## Faculty Senate Meetings Are Open to All Members of the University Community

Time Discussion Begins	<u>Time</u> <u>Allotted</u>		
2:00	10 minutes	l.	Welcome and Introductions
2:10	5 minutes	II.	Approval of Minutes (October 12, 2016) [Vote]
2:15	10 minutes	III.	<ul> <li>Faculty Senate Discussion and Faculty Feedback</li> <li>Do you participate in the Faculty Senate administrator evaluation process? If not, why not?</li> <li>How can the evaluation process be improved?</li> </ul>
2:25	30 minutes	IV.	Policy Review Update (James Conover)  Second Reading [Vote]  06.002 Academic Appointments and Titles  06.005 Non-Tenure Track Faculty R&P  06.008 Review of Tenured Faculty  06.003 Student Standards of Academic Integrity  06.031 Pre-Finals Days, Reading Day, and Final Examinations  First Reading  06.009 Tenured Administrators Returning to Full-time Academic Status
2:55	10 minutes	V.	Committee on Committees Report (Guido Verbeck) [Vote]
3:05	5 minutes	VI.	Elections Committee Report (Adam Chamberlin)
3:10	20 minutes	VII.	Risk Management App and Update (Scotie Selman, Program Director for Emergency Management)
3:30	20 minutes	VIII.	Lynda.com (Daniel Peak)
3:40	5 minutes	IX.	UUCC Minutes (Wendy Watson) [Vote]
3:45	5 minutes	X.	New Business
3:50	5 minutes	XI.	Old Business
3:55	5 minutes	XII.	Comments for the Good of the Order
4:00		XIII.	Adjournment